fbpx
Brusselse zelfstandigen, handelaars, vrije beroepen en KMO’s, jullie hebben het woord!
25 februari 2021

Jullie zijn de grootste economische speler en de belangrijkste werkgever van het Gewest!

Zelfstandigen, handelaars, vrije beroepen en kleine bedrijven vertegenwoordigen dan ook zo’n 100.000 mensen die in Brussel actief zijn.

Brupartners – Zelfstandige ondernemers biedt jullie de mogelijkheid om je mening te geven over de economische situatie in Brussel en je visie te delen over de gezondheid en de toekomstperspectieven van je bedrijf.

Zo makkelijk is het: neem om de 6 maanden enkele minuten de tijd om deze eenvoudige vragenlijst in te vullen over je investeringen, het aanwerven van personeel, je informatica-uitrusting, de ligging van je business (omgeving, mobiliteit, werken …), je zakencijfer, enz.

Om zelf een vinger in de pap te hebben bij de beslissingen die met jullie te maken hebben, is het belangrijk dat zoveel mogelijk deelnemers antwoorden! Elke semester bezorgen we de resultaten van de barometer aan de overheid en aan de Brusselse publieke instellingen.

Ik neem deel

Laatste nieuws