fbpx
Brussel : de “Tetrapremie” zal beschikbaar zijn op 19 april
2 april 2021

In het kader van de COVID-19-pandemie wil de Brusselse regering de sectoren van de discotheken, de restaurants en cafés en hun belangrijkste leveranciers, de evenementen, de cultuur, het toerisme en de sport ondersteunen via de invoering van een economisch steunmechanisme.

Na veelvuldig overleg met de betrokken sectoren zal die steun, die de naam ‘Tetrapremie’ heeft gekregen, beschikbaar zijn vanaf 19 april, nadat het besluit betreffende deze steun is onderzocht door de Gegevensbeschermingsautoriteit en de Raad van State.

Het formulier voor indiening van de aanvraag voor die Tetrapremie zal dus vanaf 19 april exclusief beschikbaar zijn op de site van Brussel Economie en Werkgelegenheid.

De premie zal beschikbaar zijn per vestigingseenheid, met een maximum van 5 vestigingseenheden per onderneming.

Er dient te worden opgemerkt dat de Tetrapremie voor de sector van de toeristische logies (hotels, gastenkamers en andere toeristische logies) op verzoek van de sector kort is uitgesteld om beter aan te sluiten bij de behoeften van de betrokken inrichtingen. De modaliteiten van deze premie zullen binnenkort worden meegedeeld.

Laatste nieuws