fbpx
Activeerde jij de e-Box voor je onderneming al?
15 februari 2023

Jaarlijks ontvangt je onderneming een heleboel berichten van verschillende overheidsinstellingen. Die doen de stapel administratie snel oplopen. Via de e-Box kun je in enkele muisklikken vlot het overzicht bewaren. In deze beveiligde elektronische brievenbus vind je documenten en meldingen van de instellingen van de sociale zekerheid meteen terug.

De vervaldagberichten omtrent de jaarlijkse verplichte vennootschapsbijdrage worden ook via de e-Box verzonden.Activeer daarom de e-Box van je onderneming en ontvang zo op een snelle en overzichtelijke manier al je overheidscommunicatie op één beveiligde plek.

Lees alles over de voordelen van de e-Box en hoe je die kunt activeren op: https://www.eboxenterprise.be/nl/index.html

Laatste nieuws