fbpx
Banner Worldline sdi octobre 2021

Zorgeloos ondernemen met BNP Paribas Fortis

Staat u op het punt om een eigen zaak te starten of hebt u dat net gedaan? Misschien bent u al een doorgewinterde ondernemer? Hoe dan ook, u wilt het beste voor uw bedrijf. Bij BNP Paribas Fortis bieden we u een kwaliteitsvolle begeleiding die verder gaat dan de klassieke bankdiensten. Kies de aanpak die bij u past en wij helpen u de beste oplossingen te kiezen voor uw financiering, verzekeringen, betaaloplossingen en uw mobiliteit.

1 jaar gratis bankdiensten

U bent net gestart met uw zaak? Profiteer de eerste twaalf maanden van een gratis Pack Essential Pro* of een Pack Flex Pro*. Dat bevat meteen alles wat u nodig hebt om uw bankzaken te regelen waar en wanneer u maar wilt: een professionele zichtrekening en een debetkaart, internetbankieren, enz.

*onder voorbehoud van de aanvaardig van uw aanvraag

Meer info »

Bescherm uw activiteit, uzelf en uw naasten

Ons complete gamma professionele verzekeringen dekt al uw behoeften: mobiliteit, beroepsaansprakelijkheid, gebouwen en inhoud, arbeidsongevallen, arbeidsongeschiktheid, enz.
Wij stemmen onze oplossingen af op de eigenheden van uw bedrijf en sector. U kunt op ons rekenen. Samen met onze partner AG beschermen wij uw bedrijf. En vanaf twee verzekeringen krijgt u met het Pack Modulis een bundelkorting van 10% op uw premies.

Meer info »

BNP Paribas Fortis

 • Veel meer dan een professionele rekening
  Ondernemen, dat is teamwerk. Klop dus gerust bij ons aan. In welke fase van uw project of activiteit u zich ook bevindt, wij willen uw vertrouwenspartner zijn en mee bouwen aan uw succes. Tijdens een eerste gesprek overlopen we verschillende zaken waaraan u zelf misschien nog niet dacht. Zoals een wagen die beter op uw activiteit is afgestemd, manieren om online beter zichtbaar te worden of hoe u zich beschermt tegen bepaalde risico’s eigen aan het ondernemerschap. Wij leren uw project kennen en zetten al onze ervaring in voor uw succes.
 • Kansen en risico’s
  Als ondernemer geniet u niet de financiële zekerheid van een werknemer. Uw sociale dekking is minder sterk. Wat gebeurt er bijvoorbeeld wanneer u een tijd arbeidsongeschikt bent door een ongeval of ziekte? Samen kunnen we de gevolgen voor uw naasten, uw vermogen of uw onderneming inschatten en daarop anticiperen. Wij hebben tal van oplossingen voor u, waaronder bescherming bij inkomensverlies, hospitalisatie of overlijden. Op dezelfde manier dekken wij uw beroepsaansprakelijkheid en helpen wij u de risico’s te beheersen die u neemt, zodat u zich met een gerust hart kunt concentreren op uw activiteit.
 • Omring u met experts
  U bent ongetwijfeld goed in uw vak. Maar u kunt niet in alles gespecialiseerd zijn en u ook niet alles zelf doen. U goed omringen, is één van de sleutels tot succes. Vroeg of laat hebt u misschien advies nodig van een jurist, een expert in digitalisering, fiscaliteit, mobiliteit, boekhouding, marketing, enz. In elk van die domeinen beschikken we over een netwerk van experten waar u beroep op kunt doen. Net als een huisarts zijn wij ideaal geplaatst om u wanneer nodig in contact te brengen met de beste specialisten.

Drie begeleidingsformules

Bij BNP Paribas Fortis vindt u de begeleiding die het best aan uw behoeften voldoet.

Met Advice Pro begeleidt een persoonlijke adviseur u proactief en volgt hij of zij uw zaak op de voet, voor een vaste prijs per kwartaal. Uw adviseur brengt u in contact met een uitgebreid netwerk van experts, telkens als dat nodig is. U krijgt die begeleiding het eerste jaar na de start van uw activiteit aangeboden.

Het Easy Banking Centre is een team van adviseurs op afstand die gespecialiseerd zijn in dienstverlening aan ondernemingen. Zij zijn bereikbaar binnen ruime openingsuren, begeleiden u en beantwoorden uw vragen via telefoon of een videogesprek.

Het Pro-aanbod van Hello Bank! is ons gratis aanbod dat compleet afgestemd is op zelfstandigen die hun professionele bankzaken zelf willen beheren, zonder tussenkomst van een adviseur. U profiteert van een reeks eenvoudige, snelle en digitale oplossingen op maat.

Onze checklist voor startende ondernemers

Er komt heel wat kijken bij de opstart van een bedrijf. Bij BNP Paribas Fortis wordt u van bij de eerste stappen begeleid door een startersadviseur. Hij of zij zal u helpen een goede start te maken, zijn of haar ervaring en netwerk tot uw dienst stellen en begeleiden bij het beantwoorden van enkele zeer praktische vragen:

 • Welke ondernemingsvorm is het meest geschikt voor mijn project? Een vennootschap? Als natuurlijke persoon?
 • Hebt u een sterk businessplan? Hoe stelt u dat op? Op basis van welk model?
 • Welke administratieve stappen zijn nodig om u te registreren in de KBO of uw btw-nummer te activeren?
 • Hoe financiert u uw activiteiten? Er zijn heel wat mogelijkheden: krediet, crowdfunding, subsidies, leasing, enz.
 • Hoe digitaliseert u uw bedrijf?
 • Hoe beschermt u uw bedrijf en uw gezin tegen risico’s?
 • Hoe bereidt u uw pensioen voor om uw levensstandaard te behouden wanneer u met pensioen gaat?

Wenst u van deze BNP Paribas Fortis voordelen te genieten? Alle leden van het SDZ hebben er recht op!

Nog niet lid? Maak u lid voor 190 EURO, 100% fiscaal aftrekbaar

Ik wil graag lid worden