fbpx

Acerta staat de ondernemers bij in hun groeifase en bij elke HR beslissing.

Acerta helpt u met het opstarten van uw onderneming, met uw sociale bijdragen en kinderbijslag, met de aanwerving van personeel of met de opleiding van uw medewerkers, dankzij haar zeer volledig aanbod : Acerta Bedrijfsloket, Acerta Sociaal Verzekeringsfonds, Acerta Sociaal Secretariaat, Infino en Acerta Consult.

Voor de starter

Alles onder hetzelfde dak : één enkele plaats voor al uw oprichtingsformaliteiten en/of adviezen in geval van wijziging of stopzetten van uw activiteit.

 

Voor de zelfstandige

De goedkoopste sociale bijdragen : Acerta garandeert u de laagste beheerskosten van het land : 3,05%. We helpen elke zelfstandige tot zijn pensioen.

 

Voor de werkgever

Een integrale dienstverlening : welke uitdaging ook u zou tegenkomen als werkgever, Acerta staat u bij : payroll, HR Solutions, opleidingen en juridisch advies. Of u een gedeelte of de totaliteit van uw payroll en van uw Human Resources toevertrouwt aan onze experten, Acerta verzekert u een efficiënte en menselijke medewerking. Meer informatie

 

De laagste beheerskosten van de markt : 3,05%.

Bij Acerta betaalt u de laagste beheerskosten van het land.

De minimale beheerskosten voor een zelfstandige in hoofdberoep bedragen bij Acerta 21,87 EUR per trimester en de maximale kosten bedragen 125,36 EUR.
Bij de andere sociale verzekeringsfondsen kunnen deze kosten oplopen tot respectievelijk 30,48 EUR en 174,68 EUR.

Opleidingen voor allen
Gratis opleidingen voor starters

De te ondernemen stappen als zelfstandige, de uitwerking van een businessplan, een financieel plan of een marketing plan.

Andere opleidingen

Sociale wetgeving, management, HR en persoonlijke bekwaamheden.

Juridische updates : sessies van 2 uren elke 2 maand over de nieuwe wetgeving, …

Opleidingen op aanvraag

Juridische updates

Wenst u van deze voordelen te genieten? Alle leden van het SDZ hebben er recht op!

Maak u lid voor 190 EUR, , 100% fiscaalaftrekbaar.

Ik wens mij aan te sluiten