fbpx

TotalEnergies, uw Multi Energiepartner

Dankzij TotalEnergies kunt u tot 15% besparen op de prijs van gas en/of elektriciteit, ten opzichte van uw huidige leverancier. In functie van uw verbruik, kunt u gratis van energieleverancier veranderen na een opzegperiode van één maand.
Total Gas & Power neemt het administratieve gedeelte ten laste.

F. Janssens, zaakvoerder van een KMO : « Mijn jaarlijkse elektriciteitsfactuur is gezakt van 819,56 EUR naar 651,20 EUR dankzij mijn SDZ voordeel bij Total. »

Het voorstel van Total aan de leden van het SDZ :

Rekening houdend met de milieubelangen, de technologische evolutie en de nieuwe noden, biedt Total Gas & Power aan haar professionele klanten duurzame energie en aan hun activiteit en infrastructuur aangepaste diensten, zoals : klassieke en alternatieve brandstoffen, energiebesparende oplossingen, de installatie van zonnepanelen en van laadpalen voor elektrische wagens, evenals hernieuwbaar gas en elektricteit.

De Federatie SDZ en Total Gas & Power ondernemen samen deze milieuaanpak en laten u als lid genieten van een voorkeurtarief op uw energiefactuur.

Om vrijblijvend uw offerte te krijgen, contacteert u ons per telefoon op 02 486 21 21, of via het formulier op www.totalgp.be/sdi of per e-mail op sales@totalgp.be.

Hebt u interesse in de Total voordelen? Alle leden van het SDZ genieten ervan!

Maak u lid voor 190 EUR, 100% fiscaal aftrekbaar

Ik wens me aan te sluiten