fbpx

TotalEnergies, uw Multi Energiepartner

Als lid van SDI en nieuwe klant bij TotalEnergies geniet je van 47,17 euro* korting per gekozen energietype per jaar!

Aardgas

 

Elektriciteit

 

*De korting wordt pro rata verrekend in uw maandelijkse voorschotfacturen. De jaarlijkse korting is gelimiteerd tot het gefactureerde bedrag van het verbruik van de klant. Als het bedrag van de korting hoger of gelijk is aan het verbruik van de klant, kan TotalEnergies een minder hoge korting toepassen. TotalEnergies behoudt zich het recht voor om op elke moment na te gaan of u nog steeds voldoet aan de voorwaarden van het aanbod.

F. Janssens, zaakvoerder van een KMO : « Mijn jaarlijkse elektriciteitsfactuur is gezakt van 819,56 EUR naar 651,20 EUR dankzij mijn SDZ voordeel bij Total. »

Het voorstel van Total aan de leden van het SDZ :

Rekening houdend met de milieubelangen, de technologische evolutie en de nieuwe noden, biedt Total Gas & Power aan haar professionele klanten duurzame energie en aan hun activiteit en infrastructuur aangepaste diensten, zoals : klassieke en alternatieve brandstoffen, energiebesparende oplossingen, de installatie van zonnepanelen en van laadpalen voor elektrische wagens, evenals hernieuwbaar gas en elektricteit.

De Federatie SDZ en Total Gas & Power ondernemen samen deze milieuaanpak en laten u als lid genieten van een voorkeurtarief op uw energiefactuur.

Om vrijblijvend uw offerte te krijgen, contacteert u ons per telefoon op 02 486 21 21, of via het formulier op www.totalgp.be/sdi of per e-mail op sales@totalgp.be.

Hebt u interesse in de Total voordelen? Alle leden van het SDZ genieten ervan!

Maak u lid voor 190 EUR, 100% fiscaal aftrekbaar

Ik wens me aan te sluiten