fbpx
sdz worldline betaalterminal

Bij Worldline dragen we graag ons steentje bij opdat klanten hun aankopen zo vlot en veilig mogelijk kunnen betalen.

Als ondernemer kan u rekenen op onze vernieuwende betaaloplossingen en diensten die inspelen op uw behoeften en die van uw klanten. Al meer dan 100.000 handelaars in België vertrouwen op onze oplossingen. We helpen u graag om alles uit uw zaak te halen.

Ontdek ons aanbod voor SDZ-leden

Bied uw klanten een elektronische betaalmethode aan. Mis geen enkel verkoop en ga voor een optimale betaalervaring.

Huur uw betaalterminal 2 maanden GRATIS »

 

U hebt uw BTW-nummer langer dan een jaar?

Een eigen zaak runnen vraagt veel tijd en energie zowel voor als achter de schermen. Als zelfstandige spendeert u graag tijd aan uw klanten. Zij willen hun aankopen natuurlijk snel en gemakkelijk kunnen betalen. Kies daarom voluit voor elektronische betalingen.

Bied uw klanten een elektronische betaalmethode aan. Mis geen enkel verkoop en ga voor een optimale betaalervaring.

Ontdek ons uitzonderlijk aanbod voor starters

Het starten van een activiteit is een fantastische en spannende ervaring. En elk klein duwtje is altijd goed te nemen. Wist u dat één op de twee klanten ervoor kiest om met een kaart of smartphone te betalen? Als ondernemer kunt u niet achterblijven. We helpen u graag met een uitzonderlijk aanbod voor starters dat u helpt om een goede start te maken!

U hebt uw BTW-nummer minder dan een jaar?

Huur uw betaalterminal 12 maanden GRATIS*

Met onze huurformule kiest u voor een betaalterminal  en een apart abonnement voor uw transacties. Aan u de keuze om te bepalen welk type terminal het best bij u als startende ondernemer past: een toonbankterminal en/of een mobiele terminal.

Kies uw alles-in-één oplossing: Complete Packs 5 maanden GRATIS*

Kiest u voor een alles-in-één oplossing dan zijn de betaalterminal, transacties  en aanvullende diensten inbegrepen. Met onze Packs nemen we dus het volledige betalingstraject voor onze rekening en hoeft u zich geen zorgen te maken over uw elektronische betalingen.

Wist u dat?

89% van de Belgen het liefst digitaal, met de kaart of via smartphone betaalt?

2 op de 3 Belgen weinig tot geen cash of zak hebben?

11,4% de winkel zelfs verlaat als elektronisch betalen niet mogelijk is?

Veiliger
Er is minder geld in omloop en het is minder zichtbaar. U hoeft niet langer naar de bank te gaan om grote sommen geld te storten en het vermindert het risico op overvallen.

Kostenbesparend
Cashgeld heeft veel verborgen kosten. Met elektronische betalingen staat het geld sneller op uw rekening.

Gebruiksvriendelijker
Klanten willen hun aankopen zo snel mogelijk betalen en wachten niet graag aan de kassa. Elektronische betalingen zorgen voor minder wachtrijen omdat ze sneller zijn dan contante betalingen. Contactloos betalen bespaart zelfs nog meer tijd!

Aankoop aftrekbare belasting
Belangrijk is dat de aanschaf van een betaalautomaat fiscaal aftrekbaar is. Vandaag genieten handelaars een verhoogde belastingaftrek van 120% bij de aankoop van een betaalterminal.

Contacteer ons voor meer informatie: 078 15 20 37. Neem gerust een kijkje op onze website mijnbetaaloplossing.be/starter voor meer info over onze terminals, transacties en aanvullende diensten.

Wenst u van deze voordelen te genieten? Alle leden van het SDZ hebben er recht op!

Nog niet lid? Maak u lid voor 190 EURO, 100% fiscaal aftrekbaar

Ik wil graag lid worden