fbpx

Dankzij jouw lidmaatschap van SDZ geniet je voor elke Eco Pass-bestelling van een korting van maar liefst 20% op de dienstverlening van Sodexo.

Meer en beter talent aantrekken en behouden door geoptimaliseerde loonpakketten? Werken aan je ecologische voetafdruk binnen je bedrijf? Je medewerkers belonen voor hun inzet?

Sodexo, partner van Belgische ondernemers & KMO’s in het aantrekken, behouden en belonen van talent sinds 1966.

Onze Eco Pass, Lunch Pass en  Cadeau Pass zijn sinds hun ontstaan dè referentie als het gaat om medewerkers een extraatje te geven op een fiscaal interessante manier: voor je medewerkers, maar ook voor je bedrijf. De cheques bestaan namelijk in een duidelijk wettelijk kader waardoor je onder bepaalde voorwaarden geniet van vrijstelling van sociale lasten. Dat alles helpt je om betere loonpakketten op te stellen, opslag en/of indexatie op een fiscaal interessante manier in te vullen en je betrokkenheid te tonen bij het ecologisch welzijn van onze planeet.

Het grootste aanvaardingsnetwerk in België

We hoeven er niet stiekem om te doen, we zijn apetrots dat we in België zowel voor de Eco Pass als de Lunch Pass het grootste aanvaardingsnetwerk hebben. Niet minder dan 30.000 handelaars over heel het land aanvaarden de cheques van Sodexo. 

Jouw voordeel als lid van SDZ

Dankzij jouw lidmaatschap van SDZ geniet je voor elke Eco Pass-bestelling van een korting van maar liefst 20% op de dienstverlening van Sodexo. Bovendien betaal je slechts € 4 per Sodexo Card ipv de gewoonlijke € 8! Je kan de Sodexo Card gebruiken om zowel contactloos als online te betalen bij de handelaars in ons steeds groeiende aanvaardingsnetwerk.

Volledig digitaal & online

Sinds 2020 geeft Sodexo resoluut de voorkeur aan haar digitale producten. Deze beslissing ligt volledig in lijn met ons streven naar een voortdurende verbetering van de klantervaring en komt bovendien ook perfect overeen met een van onze kernwaarden: het aanmoedigen van milieuvriendelijke beslissingen en gedrag. Daarnaast kan je, dankzij de digitalisering van de papieren cheques, sinds kort ook bij meer en meer van onze partners je bestellingen online plaatsen, waarbij je zowel de Lunch- en Eco Pass als Cadeau Pass kan combineren. 

De Eco Pass, de ecocheque van Sodexo

De Eco Pass van Sodexo is een extralegaal, ecologisch voordeel onder de vorm van een cheque die bijdraagt aan een duurzame consumptie én aan een beter leefmilieu.

  • Tot €250 netto per jaar en 24 maanden geldig
  • 100% vrijgesteld van sociale lasten
  • Aanvaard in meer dan 10.000 winkels over heel België
  • Brede keuze aan producten en diensten (bioproducten, planten, fietsen, citytrips, …)
 

Hebt u interesse in de  Sodexo voordelen? Alle leden van het SDZ genieten ervan!

 

Maak u lid voor 190€, 100% fiscaal aftrekbaar

 

Ik wens me aan te sluiten