fbpx

Uw partner voordelen

logo worldline sdz federatie

Geniet van 2 maanden gratis huur van een elektronische betaalterminal!

Onze partner Worldline, de Europese leider in elektronische betalingen, biedt u 2 maanden gratis huur van een betaalterminal aan.

Tot 15% korting op uw gas- en elektriciteitsrekening en exclusieve voordelen op brandstof!

De Groep Total biedt u uitzonderlijke kortingen op uw gas- en elektriciteitsfactuur, op uw brandstof of op de installatie van zonnepanelen.

Acerta, het goedkoopste sociaal verzekeringsfonds van België!

Met Acerta ben je het best! Geniet van de goedkoopste beheerskosten in België, namelijk 3,05%. Dat is een korting van gemiddeld 25% ten opzichte van andere verzekeringsfondsen… een voordeel dat het verschil maakt!

Duizenden euro’s korting op de aankoop van een nieuw voertuig!

Dankzij ons exclusief partnerschap met PSA Retail kunt u duizenden euro’s besparen bij de aankoop van een nieuw voertuig! Peugeot, Citroën, DS Automobile.

Geef uw bedrijf een boost met Jaris, Worldline’s kredietdienst!

Wilt u snel en in een paar klikken een lening krijgen? Het is mogelijk dankzij Jaris! Ontvang uw lening in minder dan 24 uur, en geef uw bedrijf een nieuwe kans!

Geniet van 20% korting op de diensten van Sodexo!

Dankzij jouw lidmaatschap van SDZ geniet je voor elke Eco Pass-bestelling van een korting van maar liefst 20% op de dienstverlening van Sodexo. Bovendien betaal je slechts € 4 per Sodexo Card ipv de gewoonlijke € 8! Je kan de Sodexo Card gebruiken om zowel contactloos als online te betalen bij de handelaars in ons steeds groeiende aanvaardingsnetwerk.

Geïnteresseerd in de voordelen van onze partners? Alle SDZ-leden genieten ervan!

Jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage van 190 €, 100% fiscaal aftrekbaar

Ik wil graag lid worden