fbpx

Uw partner voordelen

logo worldline sdz federatie

Test gratis een betaalterminal gedurende 2 maanden zonder aankoopverplichting.

Onze partner Worldline, de Europese leider in elektronische betalingen, biedt u 2 maanden gratis huur van een betaalterminal aan.

Tot 15% korting op uw gas- en elektriciteitsrekening en exclusieve voordelen op brandstof!

TotalEnergies biedt u uitzonderlijke kortingen op uw gas- en elektriciteitsfactuur, op uw brandstof of op de installatie van zonnepanelen.

Geniet van een jaar gratis bankdiensten!

U bent net gestart met uw zaak? Profiteer de eerste twaalf maanden van een gratis Pack Essential Pro of een Pack Flex Pro. Dat bevat meteen alles wat u nodig hebt om uw bankzaken te regelen waar en wanneer u maar wilt: een professionele zichtrekening en een debetkaart, internetbankieren, enz.

Geef uw bedrijf een boost met Jaris, Worldline’s kredietdienst!

Wilt u snel en in een paar klikken een lening krijgen? Het is mogelijk dankzij Jaris! Ontvang uw lening in minder dan 24 uur, en geef uw bedrijf een nieuwe kans!

Geniet van 20% korting op de diensten van Sodexo!

Dankzij jouw lidmaatschap van SDZ geniet je voor elke Eco Pass-bestelling van een korting van maar liefst 20% op de dienstverlening van Sodexo. Bovendien betaal je slechts € 4 per Sodexo Card ipv de gewoonlijke € 8! Je kan de Sodexo Card gebruiken om zowel contactloos als online te betalen bij de handelaars in ons steeds groeiende aanvaardingsnetwerk.

Geïnteresseerd in de voordelen van onze partners? Alle SDZ-leden genieten ervan!

Jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage van 190 €, 100% fiscaal aftrekbaar

Ik wil graag lid worden