fbpx

Uw partner voordelen

logo worldline sdz federatie

Test gratis een betaalterminal gedurende 2 maanden zonder aankoopverplichting.

Onze partner Worldline, de Europese leider in elektronische betalingen, biedt u 2 maanden gratis huur van een betaalterminal aan.

Dankzij TotalEnergies geniet je van 47,17 euro* korting per gekozen energietype per jaar!

TotalEnergies biedt u uitzonderlijke kortingen op uw gas- en elektriciteitsfactuur.

Geniet van een jaar gratis bankdiensten!

U bent net gestart met uw zaak? Profiteer de eerste twaalf maanden van een gratis Pack Essential Pro of een Pack Flex Pro. Dat bevat meteen alles wat u nodig hebt om uw bankzaken te regelen waar en wanneer u maar wilt: een professionele zichtrekening en een debetkaart, internetbankieren, enz.

  Een gratis Q8 Liberty tankkaart via SDZ

Geen gedoe meer met losse tankbonnetjes en ook nog een fikse korting op de officiële brandstofprijzen. Als lid/driver van SDZ wordt tanken voordeliger met de gratis Q8Libertytankkaart.
Hiermee kunt u met korting tanken bij meer dan 500 Q8 tankstations in België.

Geniet van 20% korting op de diensten van Sodexo!

Dankzij jouw lidmaatschap van SDZ geniet je voor elke Eco Pass-bestelling van een korting van maar liefst 20% op de dienstverlening van Sodexo. Bovendien betaal je slechts € 4 per Sodexo Card ipv de gewoonlijke € 8! Je kan de Sodexo Card gebruiken om zowel contactloos als online te betalen bij de handelaars in ons steeds groeiende aanvaardingsnetwerk.

Meer koopkracht zonder uw kosten te verhogen ? Met Edenred natuurlijk !

Edenred is marktleider in extralegale voordelen in België. Wij bieden een reeks gebruiksvriendelijke oplossingen waarmee kmo’s en ondernemers de koopkracht van hun werknemers kunnen verhogen en betere loonpakketten kunnen creëren, terwijl ze dankzij een voordelig wettelijk kader hun fiscale lasten kunnen verlagen.

1 week gratis toegang tot alle bedrijfsinformatie, vraag nu uw testaccount aan!

GraydonCreditsafe zet het onlineplatform voor u open en u krijgt een flinke korting als u na afloop de toegang wilt verlengen.

Dankzij uw lidmaatschap bij SDZ, geniet u van kortingen bij Reprobel!

Zoeken je medewerkers (of jijzelf) teksten, foto’s of illustraties op het internet, printen ze die af of bewaren ze die digitaal op hun smartphone, tablet of laptop? Delen ze professionele artikels digitaal met collega’s of met externe contacten (klanten, leveranciers, de overheid, advocaten, accountants, …) via het mail, Whatsapp, het bedrijfsnetwerk of Zoom/Teams? Dan heeft jouw onderneming een duidelijk belang bij de gecombineerde licentie van Reprobel.

Ontvang 25% korting op de Monizze-diensten!

Vergroot uw koopkracht met de 100% digitale oplossingen van Monizze: tot €2150 per jaar op één kaart. Als SDI-lid krijgt u 25% korting op het lidmaatschap en vele andere voordelen.

Ontdek welke subsidies er zijn voor jouw bedrijf of groeiproject.

Om competitief te blijven en je bedrijf te laten groeien, moet je investeren. Of het nu gaat om het verkennen of aanboren van nieuwe afzetmarkten, het aannemen van personeel of het ontwikkelen van nieuwe producten of diensten:  subsidies kunnen een belangrijk onderdeel zijn in je financieringsmix. Maar weet jij welke subsidies er zijn en waarvoor jij in aanmerking komt? je recht hebt én een goed dossier opbouwen zodat je subsidieaanvraag positief gevalideerd wordt.

Geïnteresseerd in de voordelen van onze partners? Alle SDZ-leden genieten ervan!

Jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage van 190 €, 100% fiscaal aftrekbaar

Ik wil graag lid worden