fbpx
Covid-19 : heropstartlening aan ondernemingen met liquiditeitsproblemen
3 mei 2021

De Vlaamse Regering heeft beslist om een heropstartlening te verlenen voor ondernemingen met liquiditeitsnoden. Door de coronacrisis, en ondanks de steunmaatregelen, hebben heel wat bedrijven dringende liquiditeitsnoden. Deze stellen zich bijzonder bij de herbevoorrading en de herstart van activiteiten. Om de succesvolle herstart van de economie te ondersteunen, heeft de Vlaamse Regering nu een leningsformule uitgewerkt, om de bedrijven nu te helpen, terwijl de middelen later wel nog terugstromen naar de Vlaamse overheid.

 

De lening zal wellicht tegen de zomer kunnen worden aangevraagd. Meer informatie kan u vinden via deze link: https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/heropstartlening

 

Laatste nieuws