fbpx
Brussel : alles over het COVID SAFE TICKET
15 oktober 2021

Vanaf 15 oktober moeten klanten en bezoekers (ouder dan 16 jaar) van bepaalde handelszaken en evenementen in het Brussels Hoofdstedelijk gewest onder bepaalde omstandigeheden een coronapas of CST kunnen voorleggen. Concreet gaat het over de volgende sectoren:

– dancings en discotheken
– restaurants en cafés
– sport- en fitnesscentra
– handelsbeurzen en congressen
– inrichtingen die behoren tot de culturele, recreatieve en feestelijke sector
– massa-evenementen
– hotels

Deze uitzonderlijke maatregel wordt ingevoerd om de gezondheid van de bevolking te beschermen en verplichte sluitingen te vermijden. Deze geldt voor een duur van drie maanden (van 15 oktober tot 15 januari 2022) en zal elke maand in het licht van de epidemiologische situatie geëvalueerd worden. Indien die situatie het vereist, is een verlenging mogelijk.

Aarzel zeker niet de affiche (PDF), die je hier kan downloaden en afdrukken, aan de ingang van je zaak te hangen om je klanten te waarschuwen dat het CST vereist is.

Laatste nieuws