fbpx
Vereenvoudiging : vergeet uw wachtwoord en gebruik uw eID of itsme
15 oktober 2021

Houdt u nog vast aan de combinatie gebruikersnaam/wachtwoord om u aan te melden op het RSZ-portaal? Met vergeetjewachtwoord.be brengt de RSZ u op andere gedachten.

 

Wachtwoorden en uw bedrijf

Mensen zijn van nature niet zo’n keien in het onthouden van wachtwoorden. Daarom kiezen ze vaak voor ‘paswoord’, ‘123456’ of hun geboortejaar – of ze schrijven hun wachtwoord op een briefje. Maar achter deze wachtwoorden, die zo gemakkelijk te kraken of te stelen zijn, zitten de gegevens van uw onderneming. Die vallen best niet in verkeerde handen. Laat u op Vergeet je wachtwoord overtuigen om in uw onderneming definitief komaf te maken met wachtwoorden voor diensten van de overheid.

 

Cyberveiligheid in een notendop

Vergeetjewachtwoord.be leidt u met een snelle quiz langs de risico’s van wachtwoorden naar de aanmeldmethodes waaraan we op dit portaal de voorkeur geven: uw elektronische identiteitskaart (eID) en itsme.

Een tutorial toont u hoe u de mogelijkheid gebruiksnaam/wachtwoord voor uw medewerkers kunt afzetten.

Ten slotte vindt u op de site ook doorverwijzingen naar pagina’s waar u uw kennis van cyberveiligheid verder kunt verdiepen – niet te versmaden in deze tijden van phishing en cyberaanvallen.

 

Weg met die wachtwoorden!

Kijk eens rond op Vergeet je wachtwoord en ga meteen aan de slag.

Laatste nieuws