fbpx
Krijg je geen krediet van je bank?
18 november 2021

Is je kredietaanvraag geweigerd door de bank? Of heb je problemen met een bestaand krediet?

Neem dan eerst een kijkje in de subsidiedatabank van VLAIO of er een niet-bancair alternatief voorhanden is. Je kan ook steeds contact opnemen met de Vlaamse Kredietbemiddelaar. Deze gratis VLAIO-dienstverlening speelt in specifieke gevallen een neutrale, intermediaire rol tussen de ondernemer en de financiële instelling om in alle vertrouwen een oplossing te vinden die voor beide partijen aanvaardbaar zou kunnen zijn.

Meer info over de Vlaamse Kredietbemiddelaar?

Ondervind je moeilijkheden bij de financiering van je onderneming en slaag je er zelf niet in je financieringsprobleem op te lossen? Dan kan je terecht bij de Vlaamse Kredietbemiddelaar. De dienst zoekt met een neutrale aanpak een oplossing voor jouw financieringsprobleem. De tussenkomst van de kredietbemiddelaar is gratis.

Laatste nieuws