fbpx
Onderzoek : de impact van de energiecrisis op het Brusselse bedrijfsleven
10 februari 2023

Hoe gaan bedrijven om met deze opeenvolging van crisissen? Wat gaat er om in de hoofden van onze Brusselse bedrijfsvoerders? Wat zijn hun meest dringende behoeften? Wat verwachten ze van de overheid? Om deze vragen te beantwoorden, heeft hub.brussels het marktonderzoeksbureau IntoTheMinds gevraagd om een onderzoek uit te voeren naar de impact van de energiecrisis op het Brusselse bedrijfsleven.

hub.brussels, het Brussels Agentschap voor Bedrijfsondersteuning, wil via een kwalitatief onderzoek bij Brusselse bedrijven een bijkomende visie geven op actuele of toekomstige ruwe en statistische gegevens. Het doel is deze problematiek vanuit een andere invalshoek te benaderen, er een beter beeld van te krijgen, getuigenissen te verzamelen en meningen en specifieke behoeften op te sporen. Dit om nog een betere bedrijfsondersteuning, die meer is aangepast aan de reële behoeften te organiseren voor onze ondernemers.

Diepgaande interviews

Om een antwoord te vinden op deze vragen zal IntoTheMinds semigestructureerde interviews afnemen bij ondernemers uit het Brusselse Gewest. Alle bedrijven, ongeacht hun omvang, zijn betrokken bij dit onderzoek. De interviews nemen ongeveer 60 minuten in beslag en geven de geïnterviewden de kans hun mening over de energiecrisis te delen net als hun verwachtingen ten aanzien van de officiële instanties kenbaar te maken. De interviews worden op afstand afgenomen, waarbij anonimiteit gegarandeerd is. Ben jij een Brusselse bedrijfsleider en heb je zin én tijd om in januari en februari 2023 mee te werken aan een studie over ondernemerschap? Laat het weten door te mailen naar info@intotheminds.com

 

Laatste nieuws